Stadshuset, Nytorget 1

Växel: 0451-26 70 00

281 80 Hässleholm

Press- och informationsmaterial

På startsidan hassleholm.se publicerar vi nyheter, och i vårt pressrum på Mynewsdesk hittar du våra pressmeddelanden. Om du letar efter något specifikt skriver du in ordet eller begreppet i sökfunktionen.

Pressmeddelanden

Vi publicerar våra pressmeddelanden på tjänsten Mynewsdesk. Nyheterna skickas till registrerade redaktioner och enskilda journalister.

Mynewsdesklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du få våra pressmeddelanden i din e-post? Kontakta kommunikationsavdelning så lägger vi till dig på vår sändlista.

Kontakta kommunikationsavdelningen

Presskonferenser

Kommunstyrelsen, kommunstyrelsens utskott och nämnder bjuder vid behov in till presskonferens efter avslutat sammanträde. Kommunikatör meddelar i förväg lokala medier tid och plats för presskonferens och om en planerad presskonferens blir inställd.

Sidan uppdaterades 2020-10-19 av Helén Clargården

• Ingen giltig användare vald.